De eerste maand van het jaar zit er haast weer op. Februari staat al voor de deur. Wat voor maand zal het worden? Krijgen we nog wat heerlijke winterdagen? Of gaan we grijs en kwakkelend op naar het voorjaar… Of het nu mooi weer is of niet, razend druk op je werk of veel te doen in je gezin, blijf goed voor jezelf zorgen. Ga er af en toe even lekker tussenuit. Wij geven je 5 tips om je februarimaand een beetje op te fleuren.

 

fort Werk aan het Spoel, atelier van Anneke Wessels
Beeld: Anneke Wessels

Dagworkshop beeldhouwen

Heb je zin om eens een dag iets heel anders te doen en lekker met je handen bezig te zijn? Volg dan een workshop beeldhouwen bij Anneke Wessels in haar atelier op fort Werk aan het Spoel. Je hoeft geen ervaring te hebben, zij leert je hoe je iets moois kunt maken uit steen. Aan het eind van de dag ga je met een zelfgemaakt beeldje naar huis.

High tea

Is meer aandacht aan je vriendinnen besteden ook een van jouw goede voornemens? Trakteer jezelf en een vriendin op een high tea in 3 gangen bij Brownies&downies. Lekker bijpraten en genieten van hartige en zoete hapjes.

Naar de film De wilde stad

Wij houden van de stad, maar ook van de natuur. De film ‘De wilde stad’ willen we natuurlijk niet missen. Geldt dat ook voor jou en heb je tijd op maandagmiddag? Ga de film dan bekijken op 22 februari in Theater de Franse school.

poster horend bij de film De wilde stad
Beeld: film De wilde stad.

 

Theater, kleinkunst

Een avondje uit, een (nieuwe) cabaretière ontdekken? Maak kennis met Daniëlle Schel. Deze dame is spitsvondig maar kan ook ontroeren. Een naam om in de gaten te houden. Komt de datum in Culemborg je niet uit, kijk dan in de speellijst voor haar andere optredens. Zin in een voorproefje? Kijk hier naar Hipsterfeest.

Wandelen

Natuurlijk mag een lekkere wandeling niet ontbreken deze maand. Loop eens een Klompenpadroute. En is het allemaal nog te nat? Ach, dan bewaar je die wandeling toch voor een mooie voorjaarsdag?