ErfGoed, de 12e Cultuurnacht Houten

Aanstaande zaterdag, 24 maart, is de Cultuurnacht Houten – een van onze favoriete evenementen in Houten. Ga je ook genieten van muziek en dans, geschiedenis, toneel en poëzie?
Je kunt kiezen uit tientallen voorstellingen in en om het Oude Dorp: bij restaurants, cafés en winkels, maar ook in de brandweerkazerne en in Jongerencentrum Enter. Het is dit jaar gelukt om nog meer locaties toe te voegen.
Wat kun je zoal verwachten?

Natuurlijk is muziek goed vertegenwoordigd, van klassiek tot pop, jongen pianisten tot dj’s. Maar er is meer! Kijk naar een voorstelling van een toneelgezelschap, of luister naar verhalenverteller Saskia Bangma. Geniet van een optreden van Shine in de brandweerkazerne, en bezoek een tentoonstelling over het oude Houten.

De opening van de Cultuurnacht is om 20.15 uur in de RK kerk; de eerste optredens beginnen om 20:30. Voor kinderen is er een speciaal programma in Cultuurhuis Schoneveld, dat al om 18:00 begint.

Niet vergeten: zaterdagmiddag om 13.00 uur begint Festival “Het Dak Eraf” in Cultuurhuis Schoneveld. Het is feest omdat het dak gerepareerd gaat worden! Om 16.00 uur wordt een wereldrecordpoging gedaan: lukt het om met 21 spelers tegelijkertijd op één piano een stuk te spelen?

Veel plezier tijdens Het Dak Eraf en de Cultuurnacht!