Dit jaar wordt alweer de derde editie van fesTEAval georganiseerd. Zondag 22 april 2018 verandert DeFabrique in Utrecht voor dit lifestyle event in het  theewalhalla van Nederland.

Newbe of pro?

Het maakt op het fesTEAval niet uit of je (nog) niks over thee weet of alles al denkt te weten. Er zijn speciale ruimtes voor bezoekers die nog nieuw zijn in de theewereld en er zijn ruimtes waar de echte theepro’s hun hart op kunnen halen. Uiteraard ben je daar als ontdekker ook welkom en andersom. There is enough room to explore!

Naamsverandering

Voorheen stond dit event bekend onder de naam ‘Dutch Tea Festival’. Hoewel thee nog steeds centraal staat, is er ook ruimte voor lifestyle en verdient het evenement een andere naam, een naam die de lading meer dekt: fesTEAval.

 

fesTEAval 2018 banner

Ontspanning

Food en ontspanning gaan een grote rol spelen op het fesTEAval. Thee en ontspanning worden in één adem genoemd. Even tot jezelf komen en genieten van het moment. Time for me, time for tea! Wat past daar beter bij dan yoga en mindfulness? Naast de fysieke en geestelijke ontspanning is er ook aandacht voor de inwendige mens: chocola en allerlei andere lekkernijen die goed samengaan met thee ontbreken niet op het fesTEAval.

Programma

De hele dag zijn er diverse workshops, bijvoorbeeld Matcha Magic door Mr. & Mrs. Tea, te volgen en kun je de theemarkt bezoeken en de nieuwste melanges ruiken en proeven. Ook muziek ontbreekt dit jaar niet, bekijk de line-up.

Kortom, ga mee op theereis en laat je verrassen!

Datum : 22 april 2018
Tijd : 10:00 tot 17:00 uur
Locatie : DeFabrique Utrecht
Tickets : https://festeaval.nl/