“‘Goed gedaan’ voelt beter dan ‘Goed gezegd’ – Benjamin Franklin”

Inspiratie

Ik inspireer
Jij inspireert
Zij inspireert
….

Waar laat jij je door inspireren? Soms kan een uitspraak, een idee of een persoon je zo’n boost geven dat je echt ergens voor wilt gaan of je net die draai laten maken die jij of je geweldige idee nodig hebben voor de volgende stap.

Inspiratie ervaar je bewust maar ook onbewust. Onbewust realiseer je je vaak pas op het moment dat je eigenlijk geen antwoord kunt geven op vragen als waarom deed je dat toen, waarom maakte je die keuze e.d.

Wij laten ons graag inspireren door anderen, ideeën en movements. Wij gaan dan ook graag het gesprek aan en delen dat hier op 2vriendinnen.nl.

We lieten ons als eerste meenemen in het verhaal van Marja Macville, die haar creatieve dromen realiseerde met the Work-Shop in Houten. Een goed verhaal van een vrouwelijke ondernemer. We hebben nog een aantal geweldige dames op de rol staan.

Wat kun je hier nog meer verwachten? Denk aan inspiratie op het gebied van het tegengaan van voedselverspilling door middel van slim koken, verrassende start-ups, ondernemers in de dop, initiatieven die raken, leuke trainingen/opleidingen etc.

Heb jij een inspirerende tip waar we echt aandacht aan moeten besteden? Laat het ons weten.