Verborgen in de Bourgogne ligt het kleinschalige vakantiepark ‘La Bonne Vie’. Dit park, dat zeer geschikt is voor families met jonge kinderen, ligt in het gebied dat ook wel de goudkust van de Bourgogne – Côte d’Or – wordt genoemd.

La Bonne Vie is het park van Peter Bredie, jaren geleden gooide hij het roer om en startte met de bouw van La Bonne Vie.

menhir omgeving La Bonne Vie

menhir – waan je even Asterix

Het kleine park begon met 3 vakantiewoningen in de verbouwde stallen en wat campingplaatsen. Al snel werd het park uitgebreid met een mooi zwembad en een aantal vrijstaande vakantiehuisjes.

Het park is uitermate geschikt voor gezinnen met jongere kinderen maar ook tieners kunnen zich er prima vermaken. Het terrein is veilig en er zijn voldoende mogelijkheden voor de kinderen om zich te uit te leven (trapkarren, tafeltennis, schommels e.d.). Door de overzichtelijkheid van het park kun je als ouder ook even achterover leunen.

Brood wordt elke morgen aan huis bezorgd en samen met de diverse leuke activiteiten, zoals een bezoek aan een echt kasteel of wijnmakerij, geniet je volop van het Franse leven.

Ook voor mindervaliden is La Bonne Vie een goed vakantieadres.

Wil je toch wat verder kijken dan het vakantieterrein dan is er genoeg te doen in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Autun en Beaune, de boeddhistische tempel in la Boulaye of Parc Les Combes.

Nog niet geboekt? Kijk dan eens op de website van La Bonne Vie.

 

wijnvat

wijnvat – bezoek een wijnmakerij