November, de feestdagen naderen en dat houdt voor velen weer de nodige rijm- en cadeaustress in.

Afgelopen jaar hebben we weer de nodige mooie, leuke en unieke dingen gezien en op ons cadeau-ideeënlijstje gezet.

Enkele items willen we graag met je delen. Wie weet brengt het je op een idee voor een cadeau en houd je zo tijd over voor een gedicht of een surprise.

Milly Pie

Vorig jaar hebben we uitgebreid over de ultieme planner geschreven. Voor ons was en is dat de Millie Pie. De Milly Pie is een planner die je door een nieuwe vulling eindeloos kunt gebruiken, maar bij het zien van de nieuwe designs is het de vraag of je dat wel wilt.

Maak van 2019 jouw beste jaar!

Zaak om dromen, denken en doen te ordenen…

De Milly Pie is een planner, notitieboek met een agenda functie in één. Zij helpt je om prioriteiten te stellen. Met de Milly Pie creëer je overzicht, zodat er rust ontstaat in je hoofd en dús in je leven.

Een feel good bible die je altijd bij je wilt hebben. Onder het motto; ‘Live Today, Love To Do’.

Milly Pie3 - 2vriendinnen.nl

Sinterklaas- en kerstthee

Thee die bij het ruiken ervan al beelden van Sinterklaas en Kerst oproept? TEA Netherlands heeft dit jaar twee bijzondere soorten thee: Sin-TEA-klaas en Christmas TEA. Elk met een eigen zorgvuldig samengestelde melange.

De feestelijke theesoorten zijn mooi verpakt.

Welke theeleut verras jij dit jaar met een bijzonder theecadeau?

 

dassie Artisan

Producten met een verhaal, dat is waar dassie Artisan voor staat. Handgemaakte producten door getalenteerde ambachtslieden. De producten voor in de keuken, woonkamer of waar ook in huis zijn 100% fairtrade en komen uit 7 verschillende ontwikkelingslanden. Veelal worden er milieubewuste grondstoffen gebruikt.

Verbaas iemand met de schoonheid van de producten van deze ‘artisans’ die nog gebruik maken van traditionele vaardigheden en technieken. Kijk voor meer info en verkooppunten op de website van dassie Artisan.

 

Pineut

Ken jij die doe-het-zelver die nooit eens rust neemt? Dan is de doe-het-zelf likeur het cadeau voor hem of haar. De likeuren van Pineut vragen een beetje aandacht en tijd. Als de natuurlijke producten in de fles zijn samengesmolten tot een mooie likeur, kijk je samen terug op een mooie klus onder het genot van een glaasje.

Klik hier voor verkoopadressen van deze likeur.

pineut likeur gelukzalig - 2 viendinnen.nl

 

Mood of the Day soap

Leuk verpakte zeepjes die iets persoonlijks kunnen zeggen over de ontvanger van een Mood of the Day soap. De zeep is gemaakt met Griekse olijfolie en gekleurd met natuurlijke pigmenten en oxides en geparfumeerd met natuurlijke essentiële oliën.

Een heerlijk beautyproduct  van Cool Soap met een persoonlijke touch. Leuk om te geven en te krijgen.

Mood of the Day Soap 2 - 2vriendinnen.nl

 

We might be tiny placemats

Zoek je iets voor iemand met kleine kinderen of voor aanstaande ouders? Mag het iets bijzonders zijn? Wat dacht je dan van de leuke design placemats van We Might Be Tiny uit Australië.

Producten die ontworpen zijn vanuit de gedachte dat ze gezien mogen worden en je ze niet snel hoeft op te bergen als er visite komt. De producten van We Might Be Tiny zijn niet alleen mooi maar ook functioneel en eenvoudig schoon te houden.

Uiteraard kun je ook jezelf trakteren op zo’n leuke placemat.

We might be tiny placemat Nijntje - 2vriendinnen.nl

 

 

Regelmatig bezoeken wij beurzen en events op zoek naar leuke producten en nieuwigheden en om de nieuwste trends te spotten. Heb jij een tip voor ons? Laat het ons weten.